Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness – logies en ontbijt

494.00

Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness – logies en ontbijt Spanje

Tik & Boek

Artikelnummer: 08d3ef0d5771 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Spanje / La Palma / Fuencaliente

Genieten van een heerlijke last minute vakantie naar Spanje in: Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness – logies en ontbijt

Verzorging: Logies en ontbijt

Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 183

Aantal sterren: 4

Laagst gevonden prijs tik: 494.00

Bekijk alle prijzen van deze vakantie >>

Omschrijving: Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness is een mooi hotel in een prachtige omgeving. Achter het hotel reiken de bergpieken tot wel 2000 meter hoogte en het bekende La Zamora strand ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand, waardoor je van de natuur zo de zee in kunt lopen. Doordat het centrum wat verder weg is, kun je hier echt in alle rust genieten van een bijzonder aangename locatie.

Het hotel is ingericht op totale ontspanning. Met maar liefst 10 zwembaden, waarvan 2 verwarmd, is waterpret vrijwel zeker gegarandeerd. Het grote zwembad is speels gevormd en wordt gesierd door diverse bruggetjes. Er is zelfs een nagemaakt strand bij het zwembad, waardoor je op een comfortabel ligbedje het strandgevoel heel dicht bij je kamer kunt ervaren.  Tussen al het genieten door kun je er ook voor kiezen om nog even de vele sportfaciliteiten te ontdekken, zoals de uitgebreide cross fit en diverse sportlessen.

Om de smaakpapillen te prikkelen kun je iedere dag weer naar het restaurant, waar allerlei lekkers voor je klaar staat. De avonden worden regelmatig afgesloten met leuke animatieshows, waarbij het hele gezin van harte welkom is. Wil je er een dagje op uit? Het bezoekerscentrum van de vulkaan San Antonio, in het verderop gelegen plaatsje Los Canarios, is een absolute aanrader.

In de omgeving van La Palma Fuencaliente:

Fuencaliente bestaat uit vier wijken. Het centrum bevindt zich in de wijk Los Canarios, evenals een kerkje en het gemeentehuis. De overige wijken liggen verder berafwaarts. De directe omgeving bestaat uit naaldbomen en lager gelegen vind je bananenplantages. Verder naar het zuiden zijn twee vulkanen San Antonio (675 m) en Tenequia (430 m). De oude vulkaangrond met zijn vruchtbare mineralen is zeer geschikt voor de overwegend witte wijnsoorten Listan en Malvasia. Er zijn een aantal stranden van zwart zand.

Je perfecte vakantie tik boek je bij  Sunweb >> : voor de mooiste (zon)vakanties

Deze reis naar Hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness – logies en ontbijt in Spanje boek je nu lekker voordelig pak je tik deal…

Tik je vakantie deal

Tik je vakantie deal >>

Deel de Vakantietik pagina met vrienden

Brand

Sunweb last minute

Boek alle merken welkom bij Vakantietik alle reisorganisaties aanwezig Bekijk alle last minute vakanties Sunweb >>

Extra informatie

Naam

Land

Regio

Plaats

Sterren

Verzorging

vertrek