App. Los Rosales

304.00

App. Los Rosales Spanje

Tik & Boek

Artikelnummer: f28a33da6671 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Spanje / La Palma / Los Cancajos

Genieten van een heerlijke last minute vakantie naar Spanje in: App. Los Rosales

Verzorging: Logies

Faciliteiten: Authentieke accommodatie

Aantal sterren: 2

Laagst gevonden prijs tik: 304.00

Bekijk alle prijzen van deze vakantie >>

Omschrijving: Appartementen Los Roslaes is gelegen in een wildernis vol groene (palm)bomen en kleurige bloemen. Heerlijk; zo’n tropische omgeving op het toch al zo mooie eiland La Palma. Het strand van Los Cancajos ligt hier ook vlakbij. Na een korte wandeling kun je hier ook prima een dagje aan zee doorbrengen. Erg fijn is ook de centrale ligging ten opzichte van het centrum, want hiervoor hoef je slechts een paar stappen te zetten.

Alle appartementen zijn knus ingericht en liggen veelal direct aan het zwembad. Hier is het goed uit te houden. De ligstoelen liggen verspreid rondom het zwembad en er is dankzij het vele groen ook altijd een plekje in de schaduw te vinden. Wanneer je kiest voor een ontbijt en/of diner, dan kun je hiervoor terecht in het naastgelegen hotel.

In de omgeving van La Palma Los Cancajos:

Los Cancajos is een kleine, gezellige badplaats. Het is gelegen op slechts enkele kilometers van het vliegveld en de hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Los Cancajos ligt aan een grillige, fraaie kust met veel rotspartijen van zwart lavasteen. 

In het kleine centrum bevinden zich een supermarkt en wat restaurantjes. Langs een groot deel van de badplaats loopt een mooi lavazandstrand met een boulevard om gezellig over te wandelen. Verderop loopt langs de zee nog een boulevard, waarover je eveneens heerlijk kunt flaneren. Los Cancajos is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers: vanuit deze ietwat kleine plaats kun je gemakkelijk vertrekken naar de wat grotere plaatsen en bezienswaardigheden.

Je perfecte vakantie tik boek je bij  Sunweb >> : voor de mooiste (zon)vakanties

Deze reis naar App. Los Rosales in Spanje boek je nu lekker voordelig pak je tik deal…

Tik je vakantie deal

Tik je vakantie deal >>

Deel de Vakantietik pagina met vrienden

Brand

Sunweb last minute

Boek alle merken welkom bij Vakantietik alle reisorganisaties aanwezig Bekijk alle last minute vakanties Sunweb >>

Extra informatie

Naam

Land

Regio

Plaats

Sterren

Verzorging

vertrek