Stedentrip

Voor de ideale steden break!

Zin in je volgende stedentrip te plannen? Lekker een terrasje pakken, culinaire hoogstandjes proeven en wandelen door fotogenieke straatjes?

Op vakantietik hebben wij volop keuze uit de leukste trips, steden zowel binnen als buiten Europa. Kies je bestemming, plan je voordelige stedentrip

Kies uit alle top bestemmingen…


Boek een citytrip dichtbij een pretpark. Wat dacht je van Kopenhagen? Hier vind je Tivoli, het oudste pretpark van Europa of combineer Disneyland Parijs met een verblijf in de lichtstad Parijs.

Volop keuze uit vele mooie steden. Liefhebbers van mode en design kunnen hun hart ophalen in Londen en Parijs. Voor gezinnen met tieners is er genoeg vermaak in Barcelona , Rome of Berlijn. Er is altijd een stad die bij je past…

Of je alleen, met je partner of vrienden op pad gaat, een stedentrip is altijd een goed idee. Voor gezinnen met kinderen is een stedentrip leuk, zo kun je in alle steden wel dierentuinen, speeltuintjes en interactieve kindermusea bezoeken.

Stedentrip New York aanbiedingen >>

Op Vakantietik vind je de beste citytrips! Wekeijks verschijnen hier de nieuwste aanbiedingen met citytrips naar de leukste steden binnen en buitenland altijd voor de beste tik prijs!

Citytrip Stedentrips Weekendjeweg en de leukste uitjes vindt je op Vakantietik