Nederland

Door admin Uit

Vakantie in Nederland

Geniet van een heerlijke vakantie in eigen land

Voor een heerlijk ontspannen vakantie hoef je écht niet de grens over. Nederland heeft zoveel te bieden.

Of je nu wilt uitwaaien op de stranden van Terschelling, wilt fietsen op de schitterende Veluwe of heerlijk wilt shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam, je vakantie in eigen land begint hier…

Bekijk hier alle aanbiedingen vakantie in Nederland >>

Wat is jouw favoriete plek in Nederland?


Bezienswaardigheden in Nederland

Nederland heeft – zo blijkt uit onderzoek van de ANWB – de meeste uitjes per vierkante meter ter wereld. Er is zoveel te zien en te doen in de steden dat je tijdens een stedentrip binnen Nederland pas echt goed kunt verkennen. Er zijn bijvoorbeeld veel gezellige parken, pretparken en dierentuinen waar je met zijn tweeën of het hele gezin optimaal van kunt genieten. Hou je van kunst, dan ben je in Nederland ook overal welkom in de vele, vaak gethematiseerde musea. Of combineer een stedentrip met een stadswandeling en een dagje wellness in de buurt van de stad. Je hoeft je tijdens een stedentrip in eigen land zeker niet te vervelen.

Vakantie in Nederland >>

Vakantie in een bungalowpark in Nederland >>


Winkelen en uitgaan in Nederland

Winkelen tijdens een stedentrip hoort er natuurlijk helemaal bij. Tijdens een stedentrip in Nederland kun je in de verschillende dorpen en steden natuurlijk allerlei leuke winkels vinden. Zo heeft Den Haag een prachtig winkelcentrum met gezellige modewinkels en ben je in het Alexandrium van Rotterdam ook van harte welkom voor duurzame producten. Veel grote steden bieden ook eigen souvenir- en cadeauwinkeltjes aan met producten en hebbedingetjes uit de stad of streek. Stappen kun je in heel Nederland. Amsterdam, Utrecht, Nijmegen of waar de stedentrip ook naar toe gaat, alle steden bieden gezellige restaurants, cafés, cocktailbars en bioscopen.

Eten en drinken in Nederland

Overigens is het eten en drinken in Nederland ook niet verkeerd. Tijdens je stedentrip Nederland kun je kiezen uit diverse lokale, nationale en internationale gerechten en dranken. Iedere stad of streek heeft wel een eigen bier, gebak of gerecht waar je met plezier van zal genieten. Denk maar eens aan de Bossche bol uit Den Bosch, Domtorentjes bonbons uit Utrecht, anijskrollen uit het oosten van Brabant of de Deventerkoek uit Deventer. Maar als je geen zin hebt in stamppot of Limburgse vlaai, dan kun je natuurlijk ook terecht bij een van de vele restaurants met een internationale keuken.


Kies voor het mooie Nederland en Tik je vakantie op Vakantietik


Vakantie in Nederland >>