Kerstmarkten

Door admin 0

Kerstmarkt 

In Duitsland moet je zijn als het gaat om kerstmarkten. Bijna elke stad of dorp organiseert wel een markt in de weken voorafgaand aan kerst. Elke kerstmarkt heeft zijn eigen traditie en eigen sfeer. Er springen er een paar kerstmarkten in Duitsland met kop en schouders boven uit qua sfeer en gezelligheid. Wij hebben daarom de leukste en gezelligste kerstmarkten van Duitsland voor u op een rij gezet. 

Wil je voordelig naar de kerstmarkt in Duitsland? Kies dan voor een hotel in Düsseldorf, Aken, Oberhausen of misschien wel Keulen? Laat je inspireren en betoveren door de prachtige kerstmarkten in Duitsland!


Bekijk alle 175 aanbiedingen naar de kerstmarkt in Duitsland >>


Kerstmarkt Duitsland Top markten

Wat is nu de leukste kerstmarkt van Duitsland? Ga je dit jaar eens een kerstmarkt bezoeken met een busreis van… Oad reizen vanaf 16,- of Peter Langhout vanaf 19,- met de trein of neem je de auto? Ga je een dag vlakbij de grens of liever een heel weekeinde inclusief een arrangement Bekijk hier de leukste hoteldeals?


De keuze zal voor elke markt anders zijn. In sommige steden kun je je wel een hele week vermaken! Maar voor welke stad kiest u? Wij maakten een overzicht van aanraders tijdens de kerst. Aan u de keuze!

Kerstmarkt Dusseldorf

is heel sfeervol. Op zes verschillende pleintjes staan kraampjes met elk hun eigen thema. Niet voor niks dat dit de meest populaire kerstmarkt is!
Elk jaar bezoeken miljoenen mensen deze kerstmarkt in Duitsland!

Kerstmarkt Keulen

is bijzonder vanwege de mooie locatie en verlichting.
Allemaal kerstverlichting met de reusachtige DOM op de achtergrond!
Keulen is absoluut het bezoeken waard zeker tijdens de kerstdagen!

Kerstmarkt Oberhausen

moet je echt bezoeken als je ook nog kerstinkopen moet doen.
De kerstmarkt ligt op het terrein van een groot warenhuis dat tijdens de kerstmarkt altijd prachtig wordt versierd.
Ook in de binnenstad van Oberhausen is er een kerstmarkt!

Kerstmarkt-Oberhausen-Weihnachtsmarkt-kerstmarkten-duitsland
Kerstmarkt-Oberhausen-Weihnachtsmarkt

Kerstmarkt Aken

Net over de grens bij Heerlen en je bent er.
Een gezellig feestelijk uitstapje voor het hele gezin. Deze kerstmarkt is romantisch en traditioneel ingericht! Niet voor niks dat hier zoveel mensen heengaan!

Kerstmarkt Berlijn

De kerst markt in Berlijn is zeer divers. Voor ieder wat wils. Berlijn organiseert op heel veel locaties kerstmarkten. Van de meer traditionele kerstmarkt bij de Gedachtniskirche tot een ware kerstmarkt kermis op de Alexander Platz. Bekijk de mogelijkheden en bezoek de kerstmarkt die jou het meeste aanspreekt!  Wij hebben een paar leuke hotels gevonden!

Kerstmarkt in Hamburg

Prachtige adembenemde markt aan het water en de havens van Hamburg! zeker de moeite waard om te bekijken

Kerstmarkt in Münster

Redelijk grote kerstmarkt, maar het blijft genieten hier met de traditionele sfeer en prachtig gedecoreerde stalletjes.