Dubai

Door admin 0

Stedentrip Dubai Dubai is een stad vol superlatieven en tegenstellingen, welke een unieke beleving teweegbrengt tijdens je stedentrip. Wie kent er niet de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld.  

Bekijk alle aanbiedingen naar Dubai >>

Wereldberoemde projecten als ‘The Palm’ en ‘The World’, kunstmatig opgespoten eilanden die je vanuit de ruimte nog met het blote oog kunt zien, zo groots zijn ze van opzet.  

Of  voor de die hard shoppers  het grootste winkelcentrum ter wereld, de grootste indoor skipiste ter wereld. En om het volledig te maken: het hoogste hotel ter wereld, de Burj Khalifa en het Burj al Arab hotel voorzien van maar liefst 7 (!) sterren.

Aanbiedingen Dubai:

Een stad die je dus gezien moét hebben en een die zich uitermate goed leent voor een citytrip vanwege de relatief korte vliegduur (ca. 6,5 uur) en onbegrensde mogelijkheden aan activiteiten.  

Bereid je voor op voor een stedentrip vol fabelachtige skylines met imposant hoge wolkenkrabbers, eeuwenoude markten, gigantische winkelcentra en luxe hotels.

Geniet van de luxe hotels

Geniet van de parelwitte zandstranden, verbluffende architectonische hoogstandjes met de alom aanwezig mystieke woestijn als achtergrond.  

Dubai zal zeker niet je goedkoopste citytrip worden, echter het is ook zeker geen onbetaalbare stad om naar toe te reizen.

Je kunt het, net als de stad zelf, zo gek maken als je zelf wil tijdens deze stedentrip!